

Voor lunch, diner of voor een bite en borrel kan je bij Bijts terecht. Stap binnen voor een lekkere maaltijd die je thuis toch niet zomaar op tafel zet. Of heb je zin om ff iets te snacken? Ook dan ben je aan het goede adres. Diverse bites/hapjes met een lekker glas wijn of cocktail zijn dan voor jou.
De keuken gebruikt wereldse smaken, fusion. Van een lekkere bao bun, risotto, noedelsalade tot oesters, sushi, ibericohammetjes en dumplings. Vegetarisch? Ook dan bij Bijts aan het juiste adres. We hebben diverse creatieve vegetarische gerechten.
Plof lekker neer in één van onze banken of kies een tafeltje aan het raam met uitzicht op het Plein 1940. En met lekker weer geniet je heerlijk op het terras, aan het leukste pleintje van Middelburg.
Kom je met een groot gezelschap? Gezellig! Reserveer eenvoudig via de reserveringsmodule op onze website.

Brasserie Bijts bestaat uit een team van gedreven mensen die jou in de watten willen leggen.
Edwin Dingemanse staat als chef aan het roer en Sjoerd Dooge stuurt de bediening aan. Na jaren samen op sterren niveau gewerkt te hebben en vervolgens als eigenaren van De Gespleten Arent nemen ze nu al deze ervaring mee voor een laagdrempelig concept.
De wens voor een laagdrempelig concept was er al jaren en nu in 2022 wordt deze dan eindelijk gerealiseerd. Creativiteit, gastvrijheid en kwaliteit tegen een eerlijke prijs staan voorop. We werken graag met kwalitatief goede producten, als het kan lokaal en biologisch. Dit geldt voor onze wijnen, vlees, groentes, etc.

Bijts staat voor borrelen en lekkere bites (Bijts, op z’n Hollands geschreven). Onze kaart bestaat uit veel lekkere kleine hapjes en bijts. Ook in het menu keert dit weer terug. Het 3 gangen menu bestaat uit meerdere kleine gerechtjes per gang.
Borrelen kan met één van onze cocktails. Of je nou een klassieker wilt als een mojito of een lekkere pornstar Martini, het kan allemaal. Meer van de bieren? We hebben heerlijke speciaalbieren geselecteerd en uiteraard kan ook een goed glas wijn niet ontbreken op de drankenkaart.